Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 19 september 2014

Gouden Green Key voor Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei heeft een gouden Green Key ontvangen voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Bedrijven moeten minimaal 31 punten bedragen om in aanmerking te kunnen komen voor het gouden certificaat; Sluftervallei behaalde er maar liefst 39. Hoewel de gast altijd op de eerste plaats staat, stond nu duurzaamheid centraal.
Green Key

Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector. Ieder jaar ontvangen ondernemingen die aan de criteria voldoen het Green Key certificaat. Momenteel telt ons land ruim 600 Green Key gecertificeerde ondernemingen. Daartoe behoren negen parken van Landal GreenParks.

Eerder dit jaar ontvingen ook Landal de Heihaas, Landal Landgoed ’t Loo, Landal Twenhaarsveld en Landal De Bloemert al een Green Key. Vorig jaar werden Landal Aelderholt, Landal Waterparc Veluwemeer, Landal Coldenhove en Landal het Land van Bartje gecertificeerd met een Green Key.
Landal en duurzaam ondernemen

“Duurzaam en betrokken ondernemen is voor Landal een strategische ambitie,” aldus algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal. “We maken ons graag sterk voor de natuur, onze gast en de samenleving. Met Green Key geven we hieraan ook een praktische invulling. Inmiddels hebben acht van onze parken het Green Key certificaat behaald en de komende jaren streven we naar meer Green Keys”.

Bron: Landal