Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 16 september 2014

Kinderboekenweekend Landgoed ‘t Loo

Het kinderboekenweekend, een echt feestje voor boekenwurmen en hun favoriete schrijvers. Van 7 tot 9 november zal dit weekend plaatsvinden op Landal Landgoed ’t Loo. Het wordt niet alleen een leesfestival, maar vooral een actief beleefweekend, waar de kids onder andere ook hun favoriete kinderboekenschrijvers kunnen ontmoeten.

Duik in de boekenwereld

Gedurende het weekend kunnen kinderen en hun ouders op Landal Landgoed ’t Loo (’t Loo-Oldebroek bij Zwolle) diverse auteurs ontmoeten, boeken kopen en deelnemen aan activiteiten die te maken hebben met de auteurs en hun boeken, zoals een theaterworkshop met Jacques Vriens, voorlezen en Superjuffie koekjesbakken met Janneke Schotveld of volg de workshop ‘Verhalen Schrijven’ met Tosca Menten.

Unieke kans om schrijvers te ontmoeten

Het Kinderboekenweekend is een initiatief van Landal GreenParks, Bruna en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. De auteurs Arend van Dam, Vivian den Hollander, Tosca Menten, Janneke Schotveld en Jacques Vriens zijn tijdens het weekend aanwezig en zullen boeken signeren. Daarnaast bezoekt ook de enige echte Dribbel het Kinderboekenweekend en ook Landal-mascotte Bollo zal niet ontbreken.

“Kinderen vinden het leuk om te lezen en nog leuker om hun favoriete schrijvers in het echt te ontmoeten. Dit wordt een feestje voor alle kinderboekenwurmen!”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Bron: Landal