Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 17 juni 2016

Landal boomwoning; een meerwaarde voor de Veluwe

De boomwoning op Landal Miggelenberg is officieel geopend. “Dit soort initiatieven houdt de Veluwe aantrekkelijk” zei de trotse Landal directeur Thomas Heerkens tijdens de openingshandeling. “Wel jammer dat de procedures zo lang hebben geduurd.” voegde Klaas Odink, directeur van Van Wijnen Recreatiebouw daar nog aan toe.

De 4-persoons boomwoning is een bijzonder bouwwerk geworden. Voor de bouw en het interieur is zoveel mogelijk gewerkt gebruikte materialen, wat deze luxe ‘boomhut’ meteen al een doorleefde uitstraling geeft. De basisstructuur van het 30 ton wegende bouwwerk is zeer degelijk. Voor de ondergrond is gebruik gemaakt van een stevige staalconstructie; mooi weggewerkt in het houten huisje. Een verblijf in het boomhuis wordt zeker geen basic ervaring, want alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig; toilet, douche en centrale verwarming. De accommodatie die de naam ‘Droomboom’ heeft meegekregen, is daardoor jaarrond te verhuren.

Bron en hele artikel: Pretwerk



http://clk.tradedoubler.com/click?p=20222=&a=1666985&g=0&url=http://www.landal.nl/parken/miggelenberg/accommodaties/4cth