Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 10 juni 2016

Reisagentenweekend opnieuw een succes

Landal Hoog Vaals was afgelopen weekend dé locatie voor het derde (studie)weekend van TUI Nederland, Europeesche Verzekeringen en Landal GreenParks. Ruim 100 reisagenten reisden af naar Zuid-Limburg waar ze werden bijgepraat over de laatste nieuwtjes van deze partijen.

In een wereld die zo veranderlijk is als de onze en met de bijbehorende krantenkoppen, heeft Europeesche Verzekeringen de All Risk Annulering in het leven geroepen. “Het is een uniek product, er zijn vrijwel geen andere verzekeraars die een vergelijkbare dekking bieden”, zegt Esther Molenaar (Accountmanager Europeesche Verzekeringen).

De reisagenten verbleven afgelopen weekend in Landal Hoog Vaals, maar dat is natuurlijk niet het enige park van Landal GreenParks. In totaal zijn er 75, waarvan we er 52 in Nederland, vier in België, drie in Zwitserland, zes in Oostenrijk, tien in Duitsland, één in Tsjechië en één in Hongarije. Maar bij dit aantal blijft het niet, Landal is flink aan het uitbreiden. In februari heeft Landal de deuren geopend van Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. “Dit is een prachtig park met mooie strandhuizen”, zegt Petra Zuijderwijk (Junior Manager Marketing & Sales bij Landal GreenParks).

Bron en hele artikel: Travelpro