dinsdag 30 mei 2017

De Hammer Toertocht 2017

Begin juni 2017 is het weer zover! De Hammer Toertocht 2017 en dit keer in een nieuwe sportzone Limburg met als host city Sittard-Geelen. Donderdag 1 juni tot zondag 4 juni 2017 vindt het sportevenement plaats en kunt u elke dag een spannende wedstrijd bijwonen en genieten van de wielersport.

De beste teams
De Hammer series zijn revolutionair en dynamisch. De beste professionele wielerteams ter wereld zullen drie achtereenvolgende dagen de uitdaging aangaan tijdens de Hammer Sprint, de Hammer Climb en de Hammer Chase. De kracht en tactiek van ieder team wordt op deze manier elke dag opnieuw getest. Uiteindelijk zal het sterkste, meest allround team worden gekroond tot het beste team ter wereld!

Een echte teamsport
In de Hammer series worden de drie core elementen van professioneel wielrennen getest; climben, sprinten en ploeg achtervolging. Per dag zullen er 5 teamleden van het team deelnemen aan de wedstrijd. Wielrennen is dan ook een echte teamsport, maar tot nu toe is het nog steeds niet duidelijk wie het beste team van de wereld is. Tijdens dit sportevenement zal duidelijk worden wie het beste allround wielerteam van de wereld is. Voor de echte wielrenliefhebbers is dit dé perfecte gelegenheid voor een weekendje weg en elke dag te kunnen genieten van de zon en de spanning van de wedstrijden.

Het programma:
Donderdag 1 juni vanaf 18.00 uur   De officiële opening Hammer Sportzone Limburg en de presentatie van de teams
Vrijdag 2 juni van 15.00 tot 17.15 uur   Hammer Climb wedstrijd (Vaals – Vaalserberg)
Zaterdag 3 juni van 15.00 tot 17.15 uur   Hammer Sprint wedstrijd (Sittard – sportzone Limburg)
Zondag 4 juni van 15.00 tot 17.15 uur   Hammer Chase wedstrijd (Sittard – sportzone Limburg)

Verblijf bij Landal GreenParks
Combineer dit spectaculaire evenement met een verblijf op Landal Hoog Vaals.