Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 11 mei 2017

Interesse van Landal voor Duinlust in Kaatsheuvel

Landal GreenParks heeft serieuze belangstelling voor vakantiepark Duinlust in Kaatsheuvel. Een woordvoerster bevestigt dat er gesprekken worden gevoerd.

,,De locatie dicht bij natuurgebied de Loonse en Drunense duinen is interessant en past bij onze uitstraling. Maar verder is er nog niets concreet." Landal zal in elk geval het bestaande park niet kopen. ,,Als het zover komt, gaan wij de verhuur en het beheer van de bungalows doen."

Recreatiewoningen
Eigenaar Blok van Duinlust wil het park compleet saneren en ombouwen. De huurchalets verdwijnen en er komen koopbungalows. Aannemer Van de Ven uit Tilburg gaat ruim honderd nieuwe recreatiewoningen bouwen op het campingterrein aan de Duinlaan. In de luxe en volledig ingerichte bungalows kunnen straks vier tot twaalf personen verblijven. Ook komt er een nieuw entreegebouw.

De gemeenteraad van Loon op Zand heeft 'geen bedenkingen' tegen de herontwikkeling van Duinlust. Wel moet de herhuisvesting van de huidige huurders goed geregeld worden. Huisvesting van tijdelijke arbeidskrachten, arbeidsmigranten, statushouders of andere permanente bewoning wordt niet toegestaan. 

Bron en hele artikel:  BD