Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 12 mei 2017

Uniek event? Expeditie Robinson bij Landal GreenParks!

Dromen dat je vertoeft op een onbewoond eiland. Dat lijkt in Nederland niet realistisch, maar de medewerkers van het organisatieadviesbureau Favorite Gifts uit Tiel waanden zich vorig jaar toch echt op een eiland in de Stille Zuidzee.
 
Onder het Nederlandse zonnetje speelden ze op Landal Landgoed 't Loo in Oldebroek hun eigen Expeditie Robinson. Met twee bussen arriveerden de 250 gasten bij het park voor hun personeelsfeest. Na de incheck in de bungalows, ging het gezelschap eerst lunchen. Dat gebeurde in drie gigantische tipi's die gezelligheid uitstraalden en tevens beschutting boden tegen de zon.
 
Favorite Gifts wilde een programma, dat in het teken stond van samenwerking, interactie en fun. Landal Business Line ontwikkelde daarop een variant op het tv-programma Expeditie Robinson. Er werden 32 teams samengesteld van elk zeven à acht personen, die met elkaar de strijd aangingen.
 
Na drie uur hechte samenwerking binnen de teams en felle strijd tussen de teams, was de winnaar bekend. Een borrel en een barbecue in de tipi's bij de ondergaande zon sloot de vooravond af, waarna de feestavond werd ingeluid door een DJ. Na een overnachting in de ruime bungalows, keerden de gasten in de loop van zondag terug naar huis.
 
Het concept en de productie van het evenement was in handen van Landal Business Line. De kracht van Business Line is dat er 'one-stop-shop-formule' aangeboden kan worden: een feestlocatie, overnachtingen, eten & drinken en het programma. "Lokale verankering vinden we heel belangrijk: het eten en drinken betrekken we veelal van lokale ondernemers. En daarnaast is het park een mooie uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de Veluwse bossen en voor allerlei activiteiten op en rondom een prachtig en groot recreatiemeer. Het park is bovendien zo groot dat een evenement voor een besloten groep van enkele honderden mensen gemakkelijk te combineren is met het verblijf van particuliere gasten."