Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


zondag 24 februari 2019

Alle Nederlandse parken van Landal GreenParks opnieuw Green Key gecertificeerd

Landal GreenParks heeft tijdens het jaarlijkse Green Key Event, dat donderdag jl. plaatsvond in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem, opnieuw Green Key-certificaten in ontvangst mogen nemen voor alle vakantieparken in Nederland. Daarnaast hebben nu ook de vijf Deense parken die vorig jaar deel zijn gaan uitmaken van Landal GreenParks het duurzaamheidscertificaat behaald. Als onderdeel van de ambitie om in 2030 klimaatneutraal te operen, is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het vergroenen van het energieverbruik.

Green Key is hét internationale merk voor kwaliteit en duurzaam ondernemen in de sector van accommodaties en gastvrijheid. In ons land worden de certificaten uitgereikt door de Stichting KVMK. Ondernemers moeten jaarlijks aan de criteria voldoen om het Green Key-certificaat te blijven behouden. Voor het tweede achtereenvolgende jaar ontvangen alle Nederlandse parken van de vakantieaanbieder het felbegeerde certificaat. Landal GreenParks was bovendien voor de Internationale Green Key-organisatie de eerste onderneming die vakantieparken in Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, België en Denemarken certificeerde, waar Landal ook al haar parken reeds gecertificeerd heeft. De vijf parken in Groot-Brittannië, die recent aan het portfolio zijn toegevoegd, zullen naar verwachting ook nog dit jaar een eerste certificering ontvangen. Ook hier is Landal GreenParks dan de eerste onderneming met Green Key gecertificeerde vakantieparken.

Combinatie duurzaamheid en gastbeleving

"We zijn verheugd dat dit jaar ook onze vijf Deense parken gecertificeerd zijn en trots op het feit dat de voortdurende inspanningen van al onze parken opnieuw Green Key-certificaat waardig zijn. Het is bovendien een bewijs dat we doen wat we beloven. Wij combineren duurzaamheid met de vakantie van onze gasten en koppelen natuurbeleving aan een onvergetelijke vakantie in het groen. Zo leveren we niet alleen zelf een positieve bijdrage aan de natuur en biodiversiteit op onze parken, maar we nemen ook onze gasten hierin mee," aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Het duurzaamheidsbeleid van Landal GreenParks is erop gericht om onvergetelijke vakanties te bieden met een positie impact op natuur, de regio, mensen en klimaat. Het bedrijf richt zich op drie verschillende thema's:

- investeren in een gezonde natuur en versterken van de regio.

- bijdragen aan het geluk van mensen in en om ons bedrijf.

- klimaatneutraal opereren in 2030.

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap