Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 3 maart 2019

Hof van Saksen heropend nieuw restaurant Gusto

Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, heeft haar Italiaanse restaurant Gusto heropend. Het restaurant is ondergebracht op een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate. Gasten kunnen in de nieuwe ambiance dineren en genieten van het culinaire spektakel van de chef in de open keuken.

Naast meer zitruimte en daglicht is het nieuwe Gusto nog beter ingericht voor kinderen. Zo is er een aparte speelruimte met een zeven meter lange legowand en legosteentjes in de kleuren van de Italiaanse vlag en is de speciale kinderkaart voorzien van (woord)spelletjes en leuke weetjes over Italië. Kinderen kunnen naast de gerechten van de kindermenukaart ook een keuze maken uit het aanbod voor volwassenen, waarbij de gerechten als kinderportie worden geserveerd. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse ingrediënten voor de lekkerste pasta’s en pizza’s uit de speciale steenoven.

Werken aan perfectie

General Manager Roland Rozenbroek van Hof van Saksen: “Het verplaatsen en compleet opnieuw inrichten van Gusto was een ingrijpende verandering waar we met het hele team keihard aan hebben gewerkt. Wij willen onze gasten blijven verrassen met nieuwe belevingen en streven op culinair gebied en gastvrijheid naar het hoogst haalbare. We zijn trots op het eindresultaat waarmee we ons als exclusief resort kunnen onderscheiden, maar ook internationaal kunnen meten." Eyecatchers in het interieur zijn de prachtige muurschildering, het behang en de marmeren tafelbladen met print. De aankleding met vele planten maken de mediterraanse beleving voor gasten compleet."

Bron en hele artikel: foodclicks