Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


maandag 4 maart 2019

De nieuwe babybungalow op Landal Aelderholt

Vanaf nu kun je met je baby of peuter terecht in de nieuwe babybungalow op vakantiepark Landal Aelderholt, gelegen in de mooie bosrijke provincie Drenthe. Hoe ziet deze babybungalow er uit?

De 4-persoonsbabybungalow 4CN
De comfortabele 4-persoonsbabybungalow 4CN is speciaal ingericht voor een verblijf met je baby. De bungalow is gelijkvloers, zodat je niet steeds met je baby de trap op hoeft te sjouwen. En je hebt je kleintje altijd dichtbij, ook tijdens zijn of haar middagslaapje.

Meestal ben je genoodzaakt om in een vierpersoonsbungalow je baby bij je op de kamer te laten slapen. De 4-persoonsbungalow 4CN heeft echter drie slaapkamers, een slaapkamer voor papa en mama, een kamertje voor de baby en nog een aparte slaapkamer met een single bed. Dat is wel erg fijn!

De babybungalow heeft alle faciliteiten voor een leuk verblijf met je baby. En zonder dat je alles vanuit huis moet meesjouwen.
Een eigen babykamer

In de babyslaapkamer staat een commode met lades en een aankleedkussen. Er is een wieg van het merk Chicco We-Too. Dit wiegje kun je natuurlijk in de babykamer laten, maar het is ook een erg geschikt bedje om aan te schuiven bij het ouderbed.

In de babyslaapkamer staat voor wat grotere baby’s en peuters ook een ledikant en er een kwalitatief goede babyfoon van Alecto met nachtlampje (sterretjes) en muziek. Er is ook een luieremmer en er staat een lekkere schommelstoel.

Bron en hele artikel: Parkvakanties

Labels:
 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap