donderdag 5 september 2019

Gom Hospitality na tender een van de drie preferred suppliers Landal GreenParks

Landal GreenParks en Gom Hospitality hebben een mantelovereenkomst ondertekend voor de schoonmaak van vakantieparken in Nederland. Daarmee is het schoonmaakbedrijf een van de drie preferred suppliers voor schoonmaakdienstverlening. Fonville Schoonmaakbedrijven is één van de andere preferred suppliers, liet dat bedrijf eerder al weten. Sinds 2019 maakt Gom Hospitality schoon in het park Landal Amerongse Berg.
Landal GreenParks is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Ook in acht andere Europese landen is het bedrijf actief. Voor de schoonmaak werkt Landal GreenParks met vaste partners. Daarvoor zijn langjarige mantelcontracten afgesloten. Sinds dit jaar is na een tender ook Gom Hospitality toegevoegd als preferred supplier voor de schoonmaak.

De logistieke kant van schoonmaak
"Gom Hospitality heeft zich goed gepresenteerd", zegt Anneke Mezger, director facility support. "Wat we vooral onderscheidend vonden, was dat Gom Hospitality goed gekeken heeft naar de logistieke kant van de schoonmaak. Ze hebben het hele bedrijfsproces doorgelicht en bekeken hoe dat anders of beter kon. Gom Hospitality heeft met een frisse blik de situatie in kaart gebracht."

Brone en hele artikel: Service Management