Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 13 september 2021

Adjust helpt Landal GreenParks met professionaliseren van inkoop

Landal GreenParks is bezig met het professionaliseren van de inkoopfunctie. Bart van Veldhuizen is sinds begin 2020 aan boord bij de uitbater van vakantieparken en geeft leiding aan deze opgave. Hij vertelt over de stappen die de afdeling heeft gezet en hoe Adjust Consulting hierin ondersteunt.

Met 100 parken in negen Europese landen is Landal GreenParks een van de grootste uitbaters van vakantieparken. Jaarlijks realiseert Landal ruim elf miljoen overnachtingen en viern ruim twee miljoen gasten er hun vakantie.

Van Veldhuizen vertelt met een grote glimlach hoe leuk het is om voor een organisatie als Landal GreenParks te werken. Dit begint bij de nauwe aansluiting tussen de inkoopstrategie en de belangrijkste doelstelling van het bedrijf: “Bij Landal draait alles om het vakantiegevoel. En dus stellen we ons bij alles wat wij inkopen de vraag: welke bijdrage levert dit aan de beleving van onze gasten? Hiermee is inkopen meer dan het onderhandelen over de beste prijs. Als inkoper bij Landal koop je vakantieplezier in!”

Bron en hele artikel: consultancyof kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN