Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 10 september 2021

Nieuw: Landal Kaap-West

Landal Kaap West is de nieuwste uitbreiding van Landal GreenParks op het populaire Waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling worden 19 luxe recreatieappartementen met zicht op de Waddenzee gerealiseerd. Vanaf 1 september 2021 kunnen gasten van Landal GreenParks een verblijf boeken voor aankomsten vanaf 31 januari 2022.


Ontdek de wildernis van Terschelling

Landal Kaap West is gelegen aan de Noordsvaarder: een van de mooiste, meest gevarieerde natuurgebieden van Terschelling. Loop door de stuivende duinen, heide en grote zandvlaktes. Bekijk de vredig broedende vogels, ontdek zeldzame plant- en diersoorten of spot een van de schattige zeehondjes.

Gezelligheid in ‘West’: het grootste dorp van Terschelling

Je stapt vanaf de veerboot zo de haven van West-Terschelling in, het grootste dorp op Terschelling. Zo aan te lopen vanuit het appartementencomplex! Geniet in het centrum van de gezellige cafeetjes, restaurants en unieke, kleine winkeltjes. Waai uit tijdens een strandwandeling of vaar zo de Waddenzee op.

Eindeloos wandelen en fietsen

Klaar om Terschelling verder te ontdekken? Maak wandelingen door de duinen, bossen en het strand. Doe mee met een excursie wadlopen met een heerlijke oesterproeverij. Fiets samen op een tandem door gezellige dorpjes of huur een ‘fatbike’: een fiets met extra dikke banden om over het strand te fietsen. Hoe vet is dat?

Bron: Landal GreenParksof kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN