Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 8 september 2021

Nieuw: Landal Zuytland Buiten

Landal GreenParks krijgt er per maandag 3 januari een nieuwe kustbestemming bij. Landal Zuytland Buiten bij Simonshaven op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten is een bestaand vakantiepark.


Vanaf 2 september 2021 kan hiervoor worden geboekt voor aankomsten vanaf 3 januari 2022. Ook worden hier 76 nieuwbouwwoningen gerealiseerd, die naar verwachting vanaf 2022 en 2023 beschikbaar komen voor de verhuur.

Luxe bungalows aan het (vaar)water

Een hengeltje uitgooien of lekker op het park een bootje huren en eropuit trekken: op Landal Zuytland Buiten is de waterfanaat helemaal op zijn of haar plek. Alle bungalows beschikken over een vlonder of een aanlegsteiger, zodat je (via het vaarwater) bent verbonden met recreatiegebied De Bernisse dat bestaat uit allerlei kronkelige meertjes, kommen en plassen. Je kunt vanaf je bungalow dan ook eindeloos ver varen, richting watersportparadijs het Haringvliet of het historische dorpje Oud-Beijerland bijvoorbeeld. Schip ahoy!

Genieten van rust en natuur

Omdat ons park maar enkele faciliteiten heeft komen gasten hier echt voor rust en ontspanning. Midden in het groen is Landal Zuytland Buiten een prima uitvalsbasis voor een boot-, fiets- of wandeltocht naar de Stompaardse Plas of naar een van de vele strandjes aan de meertjes en beekjes die deze omgeving rijk is. Even helemaal de batterij opladen dus. 

Tussen Rotterdam en Zeeland

Hier in het Zuiden van Zuid-Holland is een uitstapje snel gemaakt. In een half uur rijden ben je in metropool Rotterdam voor een dagje goed winkelen of een avondje gastronomie of cultuur. Ook de oversteek naar Goeree-Overflakkee, het meest noordelijke eiland van Zeeland, is een fluitje van een cent. Lekker slenteren over de Brouwersdam, een terrasje pakken in het toeristische Renesse of genieten op een van de uitgestrekte stranden: de kop van Zeeland heet je welkom!

Bron: Landalof kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN