Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 15 oktober 2021

Vijfentwintig jaar consistent merkbeleid vormt de sleutel voor succes

Landal GreenParks opende woensdag 22 september 2021 haar 100ste park, Landal Berger Duinen. Het ligt verscholen tussen de dorpen Bergen en Schoorl. Een bijzondere mijlpaal werd daarmee bereikt en dus was er alle reden voor een opening met een feestelijk tintje.

Landal CEO Dirk Anbeek (l), parkmanager Esther Bosma (m) en Kopare directeur Klaas Odink (r) bij de opening van Landal Berger Duinen

Landal GreenParks is een prima verhuurmachine met een mooie omzet op de teller”, stelde directeur Dirk Anbeek in zijn openingswoorden. Ook dit jaar worden weer nieuwe parken geopend en ziet het ernaar uit dat de fusie met Roompot in 2022 gerealiseerd gaat worden. “We staan op de drempel van een nieuwe fase, wanneer de ACM en de Europese Commissie naar verwachting eind 2021 / 2022 haar goedkeuring geven.”.

Relaties en bij de bouw betrokkenen waren uitgenodigd voor een hapje, een drankje en om de officiële openingshandeling bij te wonen. De nieuwe parkmanager Esther Bosma heette iedereen hartelijk welkom. Dirk Anbeek algemeen directeur Landal GreenParks en Klaas Odink directeur van projectontwikkelaar Kopare Development, spraken de aanwezigen toe en met het doorknippen van een grote groene strik was de opening officieel.

Ruwe diamant
In zijn toespraak schetste ontwikkelaar Klaas Odink hoe snel het project zich ontwikkelde. “We hadden aanvankelijk meerdere fasen gepland omdat we voorzichtig wilden afwachten hoe de verkoop zou verlopen. Nou die verliep bijzonder voorspoedig!” vertelde Klaas lachend. Door een betrokken hoofdaannemer uit de regio, Tervoort-Egmond, verliep de bouw van de 72 luxe vrijstaande vakantiewoningen voorspoedig. Op de locatie pal achter de duinen van Schoorl verrees iets heel moois. “Toen ik in 2006 reeds ter oriëntatie de mogelijk plek voor bouw zag, werd mij verteld dat de locatie een parel was. Maar ik kom uit het Oosten van het land en antwoordde nogal nuchter “Het is een ruwe diamant die we nog moeten slijpen”. Dat hebben we dan ook met een hecht team gedaan. Het eindresultaat is.

Bron en hele artikel: Pretwerk


of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN