Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 18 april 2022

Landal GreenParks genomineerd voor gastvriendelijkste leisurebedrijf van Nederland 2022

Landal GreenParks is een van de vijf leisurebedrijven die in de race is voor de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2022. De vijf koplopers per branche zijn nu bekendgemaakt. Bij de leisurebedrijven zijn dat, behalve Landal GreenParks, ook de Apenheul, Efteling, KLM en Van der Valk Hotels & Restaurants. Landal GreenParks maakt kans op de titel branchewinnaar bij de categorie leisure en overall winnaar van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2022. Op 20 mei aanstaande wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van het grootste onafhankelijke, doorlopende onderzoek naar klantvriendelijkheid van Nederland.Vorig jaar werd Landal GreenParks de gastvriendelijkste vakantieparkenaanbieder van Nederland. Landal GreenParks eindigde toen met een eindscore van 7.90 op de tweede plaats in de top vijf, die toen werd aangevoerd door Van der Valk Hotels met een eindscore van 7,96.

Onafhankelijke prijs op basis van continu onderzoek

Het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is een onafhankelijk continu onlineonderzoek onder Nederlandse consumenten dat al sinds 2007 wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MarketResponse. Organisaties kunnen zich niet zelf aanmelden of hun klanten laten stemmen. Ieder groot, landelijk bedrijf in Nederland doet automatisch mee. Bij deze 15e editie heeft MarketResponse 57.212 beoordelingen van 315 bedrijven verzameld. Er zijn dit jaar 10 afzonderlijke branches, met goede doelen als buitencategorie.

Op 20 mei maakt MarketResponse de branchewinnaars bekend tijdens het programma The Friday Move van BNR Nieuwsradio met Wilfred Genee. Aansluitend volgt de bekendmaking van de overall winnaar. Dan is duidelijk of Landal GreenParks zich het klantvriendelijkste leisurebedrijf en ook het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland 2022 mag noemen.

Bron: Landal GreenParks of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !