Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 11 april 2022

Landal Greenparks koopt Camping Olde Kottink in Beuningen

 Natuurcamping Olde Kottink aan de Kampbrugweg in Beuningen is verkocht en wordt door de nieuwe eigenaar omgevormd naar een kleinschalig en kwalitatief hoogwaardig recreatiepark.

De omvorming past vrijwel geheel binnen de kaders van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’. De huidige exploitanten van natuurcamping Olde Kottink aan de Kampbrugweg in Beuningen zijn gestopt.

Zij hebben het terrein verkocht aan een ontwikkelaar die de camping gaat omvormen naar een recreatiepark.

Op dit moment bestaat de camping uit circa negentig kampeerplaatsen, drie recreatiewoningen en een aantal centrale voorzieningen waaronder een sanitair gebouw, receptie en twee dienstwoningen. In de nieuwe situatie ontstaat een recreatiepark met circa 69 luxe woonchalets en twee cabins. Het worden met name luxe twee- tot vierpersoons chalets en een aantal zespersoons. Een aantal chalets wordt speciaal geschikt gemaakt voor hondenbezitters.

Eén van de voormalige dienstwoningen wordt inpandig verbouwd tot een familiewoning voor maximaal tien personen. Daarnaast wordt daar een aantal centrale functies toegevoegd waaronder een receptie en een wellness voorziening.

Bron en hele artikel: twentefm
of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken !