Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 17 januari 2024

Grotelsche Heide moet een nieuw vakantiepark worden

 Veel mensen zullen er langskomen: Landal Grotelsche Heide. Een nieuw vakantiepark op de grens van Bakel en Aarle-Rixtel. Maar wat gaat er precies gebeuren daar en hoe kijken omwonenden tegen de plannen aan. Wij zetten het op een rijtje voor u.

Op de plek waar Landal Grotelsche Heide moet komen te verrijzen was jarenlang camping Grotels Hof gesitueerd. Een camping aan de rand van Bakel, tegen Aarle-Rixtel aan. Inmiddels is projectontwikkelaar Sujo Groep eigenaar van de grond en is duidelijk wat de plannen zijn.

Op het terrein moeten 136 vakantiewoningen worden gebouwd (voor 4, 6 en 8 personen), komt er een centraal gebouw en een zwembad. “Begin 2022 hebben we het park gekocht”, vertelt directeur Peter de Haan van Sujo Groep. Voor de exploitatie van het park is Sujo Groep een samenwerking aangegaan met Landal Greenparks. “Wij ontwikkelen voor eigen rekening en risico het park. De huizen worden veelal verkocht aan particuliere beleggers en zij zijn verplicht om via Landal de woningen te verhuren. Zelf mogen ze maar een beperkt aantal weken per jaar in de woning verblijven.”

Bron en hele artikel: mooi laarbeekof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials