Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 19 januari 2024

Landal GreenParks vier keer in de prijzen bij Kids Vakantiegids Awards 2024

 Op zondag 14 januari zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de Kids Vakantiegids Awards uitgereikt. Landal GreenParks sleepte vier awards in de wacht, waaronder overall winnaars in de categorie

Reisorganisaties en Babyvakanties. 

In de categorie Accommodaties vielen Hof van Saksen (vakantiepark met aquapark) en Landal Het Land van Bartje (vakantiepark met animatie) in de prijzen.

Ruim 8.800 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de competitie om de meest kindvriendelijke reisorganisaties en populairste kindervakanties. De awards werden uitgereikt door de populaire vlogfamilie de Bellinga’s. Het een feestelijk event vormde de afsluiting van de eerste editie van het Dutch Travel Week Festival op de Vakantiebeurs.

De 15e editie van de Kids Vakantiegids Awards opende zondagmiddag met een kleurrijke parade van vrolijke vakantiemascottes en Kids Vakantiegids Detectives over de beursvloer. Een viertal mascotte(duo’s) gaf een swingend optreden op het Dutch Travel Week Festivalpodium. Aansluitend reikte de familie Bellinga de Kids Vakantiegids Awards 2024 uit aan de populairste reisorganisaties en vakanties in 24 categorieën.

Kindvriendelijke score

“Voor alle medewerkers die dagelijks bezig zijn om kinderen en hun ouders een onvergetelijke vakantie te bieden zijn deze awards een mooie opsteker, waar we bijzonder trots op zijn.” aldus Jeannette ten Kate van Landal GreenParks. “We bieden op onze vakantieparken voortdurend nieuwe kinderactiviteiten en –faciliteiten aan en hebben zwemparadijzen vernieuwd. Daarbij laten we kinderen ook spelenderwijs kennismaken met de natuur en ontdekken wat groen kan doen. Dat vertaalt zich in enthousiaste kinderen en in deze mooie onderscheidingen,”

Bron: Landal GreenParks
of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials