Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 24 januari 2024

Veel animo voor vuurwerkvrije vakantieparken: 'Huisjes zijn steeds eerder in het jaar volgeboekt'

Wie niets van vuurwerk moet weten, zoekt tijdens de jaarwisseling steeds vaker zijn heil bij vuurwerkvrije vakantieparken, merkt Eelco Stienstra van vakantiepark RCN Het Grote Bos in Doorn. Sinds drie jaar biedt dit park een vuurwerkvrij verblijf aan tijdens oudejaarsnacht en elk jaar zijn de huisjes eerder volgeboekt dan het jaar ervoor. Ook de kampeerplekken staan elk jaar voller met caravans en campers.

Met een groep van zeven vrouwen staat Annelies dit weekend op een van de kampeerveldjes van Het Grote Bos. Op het veld staan caravans en campers, maar ook een tent. Die hoort bij de groep dames. "Het was al gezellig, maar nu treffen we het ook nog met het weer."

..

Ook op andere plekken in Nederland meer animo

Ook bij Landal GreenParks zien ze dat er meer en meer animo is voor een vuurwerkvrij verblijf rond de jaarwisseling. Landal GreenParks heeft vakantieparken verspreid over meerdere landen, waarvan er 63 in Nederland liggen. Twintig jaar geleden begon het bedrijf in Nederland met vuurwerkvrije parken. Inmiddels staat de teller op dertien vuurwerkvrije parken, waarvan er geen in onze provincie ligt.

dit zijn de vuurwerkvrije parken van Landal van 2023

Bron en hele artikel: RTV Utrecht


of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials