Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 24 mei 2024

Ik bbq voor Jou te gast op Landal Sluftervallei

 Geniet van de mooie omgeving op Landal Sluftervallei, elke zaterdag 16.30 uur SBS6

Ik BBQ voor jou is hét SBS6 televisieprogramma en YouTube-kanaal waarin culinair barbecueën centraal staat. De opnames vinden dit jaar plaats op de parken van Roompot en Landal GreenParks; ideale bestemmingen voor outdoor-activiteiten die kenmerkend zijn rondom alles wat met barbecueën te maken heeft. In elke aflevering krijgt een BBQ-liefhebber de kans om een culinaire BBQ te bereiden voor iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet, en wordt de kijker ook meegenomen in de omgeving van de Roompot en Landal GreenParks parken.


Ik BBQ voor jou is bedoeld voor alle barbecueliefhebbers en toekomstige grillmeesters van Nederland. Met veel hints en tips over barbecueën, bereidingstechnieken en overheerlijke barbecuerecepten. Leer grillen als een chef van de enige echte grillmeester van Nederland, Ralph de Kok. Ook dit seizoen wordt het programma gepresenteerd door Corine Boon. 

Zaterdag 25 mei 16.30 uur - Landal Sluftervallei

Seizoen 11 start op zaterdag 25 mei 2023 op Landal Sluftervalleii. Het programma wordt standaard twee keer herhaald op televisie, op zowel zaterdag als zondag op SBS6of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials