Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 15 mei 2024

Modellen Gezocht! Fotoshoot bij Landal Burgh-Haamstede


Bij Landal GreenParks zijn ze altijd op zoek naar modellen voor één dag. Op de parken is van alles te beleven en dit willen ze samen met jou tijdens een professionele foto-/videoshoot vastleggen. De leukste binnen- en buitenactiviteiten, het verkennen van de omgeving of een lekker hapje en drankje in een van onze restaurants. Met elkaar gaan jullie op ontdekkingsreis. Je hoeft geen ervaring te hebben met modellenwerk, het belangrijkste is dat jullie met elkaar genieten van een bijzondere dag op een van onze parken.

Lijkt het je leuk om samen met je partner, je familie of je hond op een van de parken gefotografeerd of gefilmd te worden en jezelf terug te zien op onze website of in een campagne? Meld je dan snel aan! Als dank ontvang je een Landal-giftcard t.w.v. €500,- (excl. belastingen). En natuurlijk krijg je de mooiste beelden die tijdens de shoot zijn gemaakt.

Meer info op: https://www.landal.nl/modellen-gezocht

✨ Op dinsdag 2 juli a.s. staat een fotoshoot gepland bij Landal Burgh-Haamstede. Hiervoor zoeken ze modellen (ouders, opa's en oma's en kinderen) die gezellig gaan mini-golfen, padellen en shoppen in de winkel. Schroom niet en meld je aan!

Bron: facebook Burgh-haamstedeof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials