Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 19 april 2019

Adventure Golf-baan nieuw bij Landal Amerongse Berg

Bij Landal Amerongse Berg opende vrijdag 5 april professioneel golfster Amber Somers de nieuwe Adventure Golfbaan van het park. Ze begeleidde daarna nog een golfclinic en er werd een jeugdtoernooi gespeeld.

Voor parkmanager Tim Rooijakkers is het openen van de golfbaan een mooie aanvulling: ,,We hebben deze golfbaan aangelegd om mensen buiten te laten genieten van sport, spel en onze prachtige omgeving. Onze slogan 'Wat groen kan doen' past prima bij deze nieuwe adventure golfbaan. Om het groen meer kracht bij te zetten hebben we na de opening met onze gasten ook mezenkasten opgehangen. Goed voor de vogels, bijkomend voordeel is dat zij op een natuurlijke wijze de processierups tegen gaan".

Het parcours kent twaalf holes en het spel houdt het midden tussen golf en midgetgolf. Rooijakkers: Het is vooral een leuke baan, zeker geen golfbaan voor profs. Het is een prima familie-uitje en zeer geschikt voor een kinderfeestje. We maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen en dat maakt dat het heel mooi in de toch al zo prachtige omgeving past."

Bron en hele artikel: Nieuwsblad de Kaap