Landal GreenParks VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Landal GreenParks | Last Minute | Thema | Landal Skilife | Landal Campings

 

Natuurlijk bij Landal GreenParks

 

 

 

 
snel meer weten over iets van Landal
(bijv: lommerbergen, subtropisch, duitsland, zomervakantie, copd)
uw onderwerp/code:


maandag 22 april 2019

Modernisering Landal Landgoed De Elsgraven afgerond

Vakantiepark Landal Landgoed De Elsgraven in Enter heeft een flinke moderniseringsslag ondergaan. Het centrumgebouw is van binnen compleet gestript en voorzien van energiezuinige installaties en apparatuur én een eigentijdse inrichting met een gecombineerde receptie/bar. Reductie van stroom- en gasverbruik stond bovenaan de wensenlijst. Inmiddels is het hoofdgebouw - op één cv-ketel na - niet meer afhankelijk van aardgas. Wethouder Richard Kortenhoeven verrichtte afgelopen zaterdag de officiële opening, bijgestaan door Landal-mascotte Bollo.

Begin 2018 is op het park gestart met deze megaklus. Uitgangspunt was het reduceren van het energieverbruik met vijftig procent. Dat is gelukt.
Om dit te realiseren is het centrumgebouw voorzien van energiezuinige installaties en apparatuur, waaronder een nieuw luchtbehandelingssysteem, zwembadfilters, koelvriesbanken en warmtepompen.

Regionale uitstraling

“Hoewel ongeveer zeventig procent van het investeringsbudget (van circa één miljoen euro) is besteed aan vernieuwingen die voor onze gasten niet echt 'zichtbaar' zijn, bleef er gelukkig nog het nodige over voor de modernisering van het nieuwe interieur en een compleet nieuwe keuken," aldus parkmanager Amanda Dijkstra-Poffers aan. “Het interieur is gezellig én warm met leuke verwijzingen naar de regio. Zo is er bijvoorbeeld een sfeervolle klompenwand met planten gecreëerd, die uitstekend past bij ons klompendorp Enter. Door de receptie en bar te combineren, kunnen we onze gasten beter van dienst zijn. Tevens zijn de vele trappen verdwenen en is het gebouw voor iedereen goed toegankelijk."

Officiële opening

Zaterdag 13 april vond de officiële opening van het duurzaam gerenoveerde centrumgebouw plaats, met voorafgaand een open dag vol activiteiten voor jong en oud. In het vernieuwde centrumgebouw was de presentatie van ambachtelijke streekproducten. Bezoekers uit de regio en parkgasten konden meedoen met verrassende (zwem)activiteiten, een kijkje nemen achter de schermen van het vakantiepark en de vele vernieuwde faciliteiten bekijken. De dag werd afgesloten met de officiële opening van het centrumgebouw door wethouder Richard Kortenhoeven van de Gemeente Wierden.

Bron: Landal

Labels: 

. .Labels

acties, activiteiten, Aelderholt, Aerwinkel, Ameland, Amerongse Berg, awards, Beach Resort, Beach Villa's, Belgie, Bloemert, Bollo, Brandnertal, Brochure, Burgh Haamstede, Businessline, camping, Cauberg, Chalet Matin, Coldenhove, Darwin Forest, Denemarken, Divers, Duc de Brabant, Duitsland, Dunimar, Duurzaamheid, Dwergter Sand, Eifeler Tor, Elsgraven, Engeland, Esonstad, evenementen, Gebeurtenissen, Gottales, Haamstede, Heideheuvel, Heihaas, heimbachtal, Hellendoornse Berg, hemelvaart, herfst, Herfstvakantie, Hochmontafon, Hochwald, hoek van holland, Hof van Saksen, Hongarije, Hoog Vaals, Hunerwold State, katschberg, Kerst, Kerstvakantie, Kleinkirchheim, Land van Bartje, Landgoed 't Loo, Lauwersoog, lente, Lenzerheide, limburg, Livingstone, Lommerbergen, Miggelenberg, Mooi Zutendaal, Nieuwvliet, Ooghduyne, oostenrijk, Orveltermarke, Ouddorp, pasen, pinksteren, Port Greve, Prijsvraag, Rabbit Hill, Reeuwijkse Plassen, Reevallis, Rehrenberg, Salztal, Schatberg, Sluftervallei, Sneekermeer, Sonnenberg, Stroombroek, Suyderoogh, Terherne, Terschelling, Texel, Travemunde, Twenhaarsveld, Veluwemeer, Vennenbos, Vierwaldstattersee, Vitamaris, Vlegge, Vlieduyn, Vogelmient, voorjaar, vuurwerkvrij, Walensee, Warsberg, Waufsberg, winter, Winterberg, Wirfftal, Wolfsberg, zomer, Zwitserland

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap