Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 3 juli 2024

Cees van Vliet, Eric van der Heijden en Theo de Koning aanvoerders in Operations bij Roompot en Landal GreenParks

Zwaargewichten worden verantwoordelijk voor Operations van de ruim 300 parken van Roompot en Landal GreenParks. Cees van Vliet is de nieuwe Chief Operations Officer. Eric van der Heijden wordt Director Operations Nederland voor de eigen parken en Theo de Koning vervult de rol van Head of Franchise Nederland. Men kiest voor veel ervaring en senioriteit met deze aanstellingen. Deze gebundelde kennis en ervaring op het gebied van operations en hospitality gaan samen het verschil maken voor de gastbeleving van Roompot en Landal GreenParks.

Per 1 augustus a.s. zal Cees van Vliet toetreden als nieuwe COO. Van Vliet brengt veel ervaring en expertise in Operations met zich mee. Het voorbije jaar was hij Directeur Gamma Nederland en daarvoor was hij COO bij Jumbo en Albert Heijn waarvoor hij veel waardering heeft ontvangen. Hij staat bekend als een resultaat gedreven en mensgerichte leider.

Met de benoeming van Van Vliet zal Theo de Koning op 1 oktober a.s. de rol van Head of Franchise in Nederland op zich nemen. Hiermee vallen alle Nederlandse franchiseparken onder zijn verantwoordelijkheid. Hij heeft een jarenlange ervaring met franchiseparken vanuit zijn vorige rol bij Landal GreenParks. Een jaar geleden heeft De Koning aangegeven te willen evolueren naar een nieuwe rol vanuit zijn huidige positie als Director Operations Nederland.

Op 1 september a.s. start Eric van der Heijden als Director Operations Nederland. Hij zal De Koning opvolgen. Van der Heijden is een bekende van de organisatie, van 2016 tot 2023 vervulde hij meerdere managementfuncties op Hof van Saksen, gedurende de laatste drie jaar als General Manager. Hij was in deze periode een stuwende kracht in het vergroten van de gastbeleving op het resort. Het afgelopen jaar was hij operationeel, commercieel en financieel eindverantwoordelijk voor de aansturing van de Businessunit Noord Oost bij CSU.

Bron Roompot en Landal GreenParks
of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials