Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 5 juli 2024

Landal PUUR Exloo uitgebreid met Extra luxe wellness woningen

In het prachtige Drenthe, tussen de heidevelden, dichte bossen en veengebieden, ligt Landal PUUR Exloo. In de laatste opleveringsfase van het resort komen in deelgebied Weidebos 4- en 6- persoons extra luxe wellness (ELW) recreatievilla’s beschikbaar, met een unieke private spa van topklasse. Ook een van de beide 10-persoons villa’s heeft de classificatie ELW gekregen vanwege de aanwezige grote wellnessruimte. Met de realisatie van deze laatste fase is het park compleet en neemt het een unieke plek in het aanbod van verblijfsaccommodaties in Drenthe. Landal PUUR Exloo kan zich verheugen in 17% terugkerende gasten, de accommodatie en de ligging zijn doorslaggevend voor luxezoekers in Drenthe.


De nieuwe Weidebos villa’s bieden gasten in alle opzichten een next level wellnessbeleving van ongekende waarde. Hier kan men – na een actieve workout of een stevige wandeling door het bos –  heerlijk privé ontspannen en tot rust komen in de private indoor spa of de private outdoor spa van de nieuwe Weidebos villa's.

Het 4-persoons type biedt een door een interieurarchitect ontworpen private indoor spa met stoomdouche, sauna en vrijstaand bad met uitzicht naar buiten. De 6-persoons ELW-villa beschikt over een outdoor private spa met een uniek buitenbad van luxe afgewerkt beton, hanging beds en een buitendouche. De sauna heeft een directe toegang naar buiten om van de groene omgeving te kunnen genieten. Beide villatypes beschikken over 600 m² eigen grond en een doordacht tuinontwerp, met groenblijvende planten die jaarrond voor veel privacy zorgen.

Net als de overige villa’s op Landal PUUR Exloo zijn ook deze ELW-woningen ontwikkeld door Kontour Vastgoed, duurzaam gebouwd en voorzien van onder meer een luchtwarmtepomp en vloerverwarming. Alle typen beschikken over een wasmachine/wasdroger, smart TV, Denon geluidssysteem, gratis Wifi, sauna, zonnedouche/regendouche en Quooker warmwatervoorziening in de keuken.

In de buurt van het vakantiepark zijn tal van restaurants waar men terecht kan voor een lekkere lunch of uitgebreid diner. Zin in een frisse duik, of even helemaal tot rust komen kan bij het zwembad en Wellness Center van het naastgelegen hotel Hunzebergen. Het gebruik hiervan is voor parkgasten gratis.

Bron: Landal PUUR Exlooof kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials