Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 12 juli 2024

Circus Harlekino op Landal Het Vennenbos 28 July om 19:00

 TopCircus op jouw vakantiepark!

Een unieke belevenis voor de hele familie. Circus Harlekino komt ook op jouw vakantiepark en presenteert een bijzondere voorstelling met internationale hoogtepunten. Geniet van acrobaten, clowns en jongleurs op aanraakbare afstand!  De Hongaarse artiesten Lénard en Daniella tonen spectaculaire trucks op de eenwieler, met vuurbarrières en diverse behendigheidsoefeningen. 

Stefan Platschkov uit Bulgarije presenteert vol overgave zijn balanskunsten op de vrijstaande ladder en komt samen met zijn partner Line Caroll Chabri terug als duo met een bijzondere combinatie tussen jongleren en muziek. Op het slappe koord, een van de oudste circusdisciplines, balanceert Misha Hidey uit Oekraïne.

Naast alle spannende en spectaculaire optredens natuurlijk ook volop humor, poëzie en magie. Als rode draad door de voorstelling loopt de eigentijdse clown Francesco Fratellini, die zich met verrassende  gags en improvisatievermogen tot ware publiekslieveling zal ontpoppen.  Sarah Florees laat op elegante wijzen vele hoepels rond haar lichaam draaien, het jonge Hongaarse talent Márton Lombos neemt het publiek mee naar de wereld van magie en betovering. 

Brom: Newtimes



of kiest u liever voor Center Parcs, Roompot of  EuroParcs ! 
of liever naar Siblu VakantieparkenTopparken ! 

Een vakantiehuis via BelvillaAllcamps of Bungalowspecials