Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 30 oktober 2013

Kids WintersportTip! Keurmerk voor Landal parken

cht vakantieparken van Landal GreenParks in Oostenrijk, Duitsland Zwitserland en Tsjechië kregen het Kids WintersportTip! Keurmerk. Het keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen. De Landalparken die het keurmerk hebben ontvangen zijn Landal Brandnertal en Landal Bad Kleinkirchheim in Oostenrijk. In Zwitserland is het Landal Vierwaldstättersee en in Tsjechië ging het keurmerk naar Landal Marina Lipno.

De geselecteerde hotels, appartementen en vakantieparken liggen in de meest populaire skigebieden van Europa en zijn beoordeeld op de aanwezige kinderfaciliteiten en de beoordelingen op Zoover in de winterperiode.

Kindvriendelijkheid: Meer dan alleen skiën
“Landal Ski Life richt zich op elk type wintersporter; van kinderen tot volwassenen en van beginners tot ervaren wintersportfanaten. Gasten van Landal willen naast dat parken direct aan de piste liggen méér dan alleen skiën. Andere activiteiten zoals zwemmen, hondensleetochten, Kidsclubs en Spa & Wellness-activiteiten maken deel uit van een geslaagde wintervakantie,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

“We doen er alles aan om het  kinderen op onze wintersportparken zoveel mogelijk naar de zin te maken met onder meer animatie en aparte skiclubs voor kids en Nederlands sprekende skileraren. Kinderen zijn bij ons van harte welkom, dus laat de eerste sneeuw maar vallen!”

Bron en hele artikel: Puur op reis