Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 27 oktober 2013

Landal wil Green Key voor alle parken

Met de uitreiking van Green Keys aan drie parken van Landal GreenParks, heeft de bungalowverhuurder de weg ingeslagen naar certificering voor alle parken. Dat is nadrukkelijk de ambitie van topman Thomas Heerkens.

'Onze keurmeesters waren uiterst verrast dat er op de parken van Landal al zoveel meer gebeurt dan vereist is voor het behalen van een Green Key', aldus voorzitter Derk Jan Verstand van Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) die de certificaten toekent.

Praktisch middel 
'Bij Landal GreenParks voelen we ons nauw verbonden met de omgeving, de natuur, onze gast en de samenleving', motiveert Heerkens zijn ambitie om Green Keys voor alle parken te behalen.

'Green Key is voor ons een praktisch middel om invulling te geven aan een van onze strategische ambities: duurzaam en betrokken ondernemen. Met de vier nu bekroonde parken hebben we ervaring opgedaan met de processen die bij Green Key komen kijken. In de komende jaren gaat Landal GreenParks haar parken verder klaarmaken voor certificering.'

Bron en hele artikel: Misset Horeca