Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 10 oktober 2013

Op hoogtijdagen liepen hier 150 werknemers

Noem het gerust een dorpje dat het afgelopen half jaar op het vakantiepark nabij De Cocksdorp is verrezen. Liefst 63 vakantiehuizen, variërend van 4 tot 12-persoons, liet de Sluftervallei bouwen op het gedeelte waar eerst de camping zat. Langs de Krimweg liet de Sluftervallei twee grote 24-persoons vakantiehuizen bouwen.

De 63 huizen op het voormalig campingterrein zijn twee weken geleden in gebruik genomen en hebben, mede dankzij het mooie weer, meteen al nagenoeg volgezeten. De reserveringen voor de komende maanden lopen ook goed. De twee 24-persoonshuizen worden komende vrijdag voor het eerst door gasten gebruikt.

Volgens Jansen kon het park rekenen op de kritiek 'dat er kampeerplaatsen verloren gaan', maar staat daar nu jaarronde accommodatie tegenover. 'Dat betekent dat er in juli en augustus iets minder mensen op het park zullen zijn omdat je kampeerders mist, maar in de andere maanden zul je hier straks meer mensen zien en die doen allemaal hun bestedingen op het eiland.'

Sluftervallei, dat naast de nieuwbouw over 251 huisjes en 16 chalets beschikt, heeft een capaciteit van zo'n 1600 gasten. Er zijn 150 kampeerplaatsen ingeleverd voor de nieuwe vakantiehuizen, waardoor het aantal slaapplaatsen gelijk is gebleven. De duincamping achter het park (met 57 staplaatsen) is gemoderniseerd, waardoor elke plek water en stroom heeft. Ook is het terrein aangesloten op de riolering.

Bron en hele artikel: Texelse courant