Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 30 augustus 2014

74e Belgian Cycling rondom Lac de l’Eau d’Heure!

Op vrijdag 19 september wordt aan het Lac de l’Eau d’Heure de vlaggen van de wielerbonden gehesen voor de feestelijke opening van de 74e Belgian Cycling Happening.
Belgian Cycling Happening

Het weekend bestaat uit diverse wielertoeren. Er zijn fietstoeren van 40 tot 120 km, een familiecircuit van 18 kilometer op vlak terrein rond de meren en speciale mountainbike routes van 25 tot 40 km.

Het wordt een bijzonder weekend, omdat voor het eerst tijdens dit evenement de recreatiesport en ontspanning hand in hand gaan. Naast de wielerwedstijd is het namelijk mogelijk om een weekend door te brengen op Landal Village l’Eau d’Heure. Het schitterende park is dit jaar namelijk de uitvalsbasis van deze tour.

Aan de rand van het bungalowpark wordt een grote feesttent opgetrokken van 50 bij 20 meter. Daarin wordt de catering, inschrijving, promostanden en andere animatie georganiseerd. Bovendien worden stortbaden en sanitair geplaatst, en vlakbij dient de tennishal als bewaakt parkeren voor de fietsen. De parkeerplaatsen voor personenwagens en autobussen bevinden zich op wandelafstand.
Speciale aanbieding
In het kader van dit evenement is er een speciale actie opgezet voor een verblijf op Landal Village l’Eau d’Heure. Reserveer nu extra voordelig een standaard 4- of 6- persoonsbungalow. Op www.landal.nl/LRE09G vindt u alle informatie over de prijzen, voorwaarden en inhoud van deze actie.

Bron: Landal