Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 6 augustus 2014

Gouden Green Key Landal Heihaas

akantiepark Landal Heihaas heeft een gouden Green Key ontvangen voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Die moeten minimaal 31 punten bedragen om in aanmerking te kunnen komen voor het gouden certificaat; Heihaas behaalde er maar liefst 39. Normaal staat de gast op de eerste plaats, nu stond duurzaamheid centraal.

Green Key
Green Key is hét keurmerk voor duurzame accommodaties in de gastvrijheidssector. Ieder jaar ontvangen ondernemingen die aan de criteria voldoen het Green Key certificaat. Momenteel telt ons land ruim 600 Green Key gecertificeerde ondernemingen. Daartoe behoren acht parken van Landal. Eerder dit jaar ontvingen ook Landal Twenhaarsveld (Holten), Landal Landgoed ’t Loo (Oldebroek) en Landal De Bloemert (Midlaren) al een Green Key en vorig jaar werden Landal Aelderholt (Aalden), Landal Waterparc Veluwemeer (Biddinghuizen), Landal Coldenhove (Eerbeek) en Landal het Land van Bartje (Ees) gecertificeerd met een Green Key.

Duurzaam en betrokken ondernemen
“Duurzaam en betrokken ondernemen zijn eigenlijk onze tweede natuur. Als recreatiepark op de Veluwe staan we midden in de natuur en is duurzaam ondernemen een steeds belangrijker onderdeel van onze bedrijfsvoering en onze werkprocessen. Daarnaast laten we onze gasten de natuur ook beleven, met o.a. een vlindertuin, een insectenhotel, een kruidentuin en met bordjes waarop de dieren staan vermeld die ook op ons park wonen,” aldus Martijn Belt, general manager van Landal Heihaas. “En wat wij op het park heel normaal vinden, vond de inspecteur van Green Key bijzonder: de warmteterugwininstallatie in ons zwembad.”

Bron: Landal