Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zondag 31 augustus 2014

Nieuw: Strand Resort Ouddorp Duin

Landal GreenParks gaat uitbreiden, in de zomer van 2016 worden de eerste gasten verwacht op het nieuwe park! Dit park wordt gebouwd op een prachtige locatie in de duinen, ca. 50 meter van het Noordzeestrand, en zal 234 woningen tellen.
Aan het strand

Landal Strand Resort Ouddorp Duin komt te liggen aan het brede strand ‘t Flaauwe Werk, dichtbij het Grevelingenmeer. Dé plek dus voor de liefhebber van watersportactiviteiten. Het park ligt nabij één van Nederlands beste familiebadplaatsen.
Leuke activiteiten en uitstapjes

Vanuit het park zijn er vele fiets- en wandelmogelijkheden naar natuur(duin)gebieden zoals Middelduinen, Grevelingen en Nationaal Park Oosterschelde. Het park vormt een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan leuke steden als Brielle, Hellevoetsluis en Zierikzee.
Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin krijgt een grote verscheidenheid aan woningtypen voor 4, 6, 8, 10, 12 en 24 personen. De woningen liggen in een duinlandschap en passen qua architectuur uitstekend in de omgeving.Het centrumgebouw biedt o.a. een receptie, restaurant, (indoor) speelvoorzieningen en een overdekt zwembad.

Bron: Landal