Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 26 augustus 2014

Vernieuwd: 'Kinder'boerderijen Hof van Saksen

Vanaf 5 september 2014 zijn alle ‘Kinder’boerderijen op het resort voorzien van een vernieuwd interieur en allerlei nieuwe speelelementen. De vrolijke ‘Kinder’boerderijen liggen aan speciale ‘kinderhofjes’, grasvelden met extra speelvoorzieningen. Zo kunt u heerlijk ontspannen op uw terras, terwijl u de kinderen ziet spelen. De ‘Kinder’boerderijen zijn er voor 4 personen (type 4CK), 6 personen (type 6CK) en 8 personen (type 8CK).
Vernieuwd interieur en speelelementen

In de vernieuwde ‘Kinder’boerderijen ontbreekt het u en uw kinderen aan niets. Zo is de woonkamer voorzien van kinderspeeltafel met kinderfauteuils en sjoelbak. De compleet ingerichte keuken is standaard voorzien van een Nespresso machine, kinderkookelementen en kinderservies. Maar de echte nummer één is de kinderslaapkamer met een stoer stapelbed, zitzak en een brede keuze aan speelgoed voor binnen en buiten. In bad gaan wordt ook een feestje met de kikker douchekop en badspeeltjes. De 4-persoons ‘Kinder’boerderij (type 4CK) heeft naast een kinderkamer met stapelbed ook een babykamer met ledikant en commode.

Alle ‘Kinder’boerderijen zijn standaard voorzien van een kinderstoel, toiletverkleiner, traphekje en veilige stopcontacten.

Bron: Landal