Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

zaterdag 6 december 2014

Muzikale kerst op Esonstad

U bent van harte welkom om tijdens de kerstvakantie te komen genieten van een spetterend muzikaal programma. Hof van Saksen komt dit jaar met kerstspecials die u zeker niet mag missen. En vergeet u het nieuwjaarsconcert niet, want ook dat belooft een verrassende dag te worden.
FAMILIEVOORSTELLING ‘HANDS UP!’
Familievoorstelling ‘Hands up!’ door Lejo (bekend van Sesamstraat). Lejo is het vingerpoppetje met de oogjes. Hij is wereldberoemd geworden door zijn voorstellingen en door zijn filmpjes in Sesamstraat. ‘Hands up!’ is een vrolijke, woordloze familievoorstelling met veel muziek. Met blote handen en houten ogen creëert Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater. Op dinsdag 23 december en 30 december worden er 2 voorstellingen gespeeld.

DE INSTRUMENTENTUIN
Krijg jij geluid uit een echte viool? Na de voorstellingen van Lejo nemen musici van HET Symfonieorkest jong en oud mee op een verkenningstocht door de Instrumententuin. Kinderen gaan op zoek naar de verschillende muziekinstrumenten om die, met een beetje hulp van de musici, zelf te bespelen.

NIEUWJAARSCONCERT PETER EN DE WOLF
Peter en de Wolf is een verhaal over de jongen Peter die zonder toestemming van zijn grootvader de tuin uit loopt. Grootvader roept Peter terug en waarschuwt hem dat er wolven in de buurt zijn, maar Peter gaat toch weer kijken naar wat er buiten gebeurt. Net op dat moment komt een hongerige wolf het bos uit en eet de eend in de vijver op… Wil je weten hoe het verhaal verder gaat, kom dan op nieuwjaarsdag naar de Theatre Zaal in het Business Centre.

Bron: Landal