Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

woensdag 24 december 2014

Vernieuwd type op Landal Beach Resort Ooghduyne

Vanaf 2 januari 2015 kunt u verblijven in één van de vernieuwde luxe 6-persoons villa’s op Landal Beach Resort Ooghduyne.

Vernieuwde villa’s
Warme kleuren, modern meubilair en meer comfort. Wie vanaf vrijdag 2 januari 2015 een 6-persoons Luxe villa (type 6L1) op Landal Beach Resort Ooghduyne binnentreedt, ziet een volledig nieuw interieur dat voldoet aan de wensen van deze tijd. Er is gebruik gemaakt van moderne materialen met een frisse uitstraling en ook de muren hebben een kleurtje gekregen. De woonkamer is ingericht met nieuwe banken en fauteuils en aan de lederen eethoekstoelen kunt u lekker lang tafelen. In de slaapkamer hebben de bedden een stoere ‘hout-look’ gekregen. Bij aankomst zijn deze bedden al lekker voor u opgemaakt. Als dat niet optimaal genieten is!

Van alle gemakken voorzien
De 6-persoons Luxe villa’s (type 6L1) zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn standaard uitgerust met een sauna, zonnebank, flatscreen-tv, dvd-speler, wasmachine en –droger. In de open keuken vindt u o.a. een vaatwasser, combimagnetron en Senseo koffiezetapparaat. Daarnaast beschikt één van de slaapkamers over een tweede tv.

Bron: Landal