Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 22 december 2014

Vernieuwd: Gift & Fashion Shop Hof van saksen

Ontdek de nieuwste mode en kom inspiratie opdoen voor uw interieur in onze vernieuwde Gift & Fashion Shop. U bent welkom in één van de mooiste
shop-in-shops van Nederland.

Vingino
Onze eyecatcher is de collectie eigenzinnige en stoere kinderkleding van het merk Vingino. Alle Vingino-items zijn perfect met elkaar te combineren en u kunt kiezen uit een uitgebreide collectie: van stoere jeans en originele T-shirts tot schattige jurkjes en vrolijke tops. Ook hebben we onze shop uitgebreid met een young fashion collectie, speciaal ontworpen voor tieners. Door subtiele Vingino details, ander kleurgebruik en meer volwassen modellen is deze lijn meer grown-up dan de reguliere collectie.

Kerstshoppen op Hof van Saksen
Laat u deze kerstvakantie verrassen door feestelijke kleding en kies de mooiste cadeaus voor onder de kerstboom. In onze Gift & Fashion Shop vindt u prachtige mode van onder andere Kyra&Ko, Transfer en Vero Moda, sieraden en tassen van Biba. Met de woonaccessoires van Riverdale is het eenvoudig om uw interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Ook tijdens de feestdagen is onze Gift & Fashion Shop elke dag geopend.

Bron: Landal