Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 9 december 2014

Nieuw in Zuid-Holland: Landal De Reeuwijkse Plassen

Direct aan de Reeuwijkse Plassen, tussen Gouda en Bodegraven, wordt een nieuw recreatiepark met 271 waterlodges, waterwoningen en watervilla’s met eigen aanlegsteiger gerealiseerd.

Een fraai centrumgebouw, voorzien van overdekt zwembad en een groot aantal faciliteiten, maakt dit tot een bijzonder aantrekkelijke all-weather vakantiebestemming in de regio. Gelegen midden in de natuur, centraal in Nederland dichtbij interessante steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De luxe woningen van Landal De Reeuwijkse Plassen en het park worden duurzaam ontwikkeld.

De Reeuwijkse Plassen liggen midden in het Groene Hart en zijn het gevolg van de grootschalige turfwinning die hier sinds 1600 plaatsvond. De afgravingen zorgden voor afkalvende oevers en steeds groter wordende plassen. Uiteindelijk ontstonden hier de veengebieden, de grote plassen en meren die zo typerend zijn voor deze regio. Het Recreatieschap biedt regelmatig activiteiten aan om de natuur te ontdekken. Voor de realisatie van het recreatiepark wordt 16.000 m2 water toegevoegd aan het gebied.

Ruime variatie in woningtypen

Landal De Reeuwijkse Plassen, waarvan de bouw in het eerste kwartaal van 2015 van start gaat, wordt een recreatiepark met luxe waterlodges, -woningen en -villa’s. Er is een ruime variatie in woningtypen:

2- en 4-persoons waterlodges, ruime 4-, 6- en 8-persoons vrijstaande of geschakelde waterwoningen en riante watervilla’s voor 10, 12 of 20 personen. De waterwoningen en -villa’s zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken over een eigen aanlegplaats om af te meren bij de woning. Elke woning biedt bovendien de privacy om comfortabel en luxe te ontspannen. Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp. De inbouw van zonnepanelen wordt als standaard optie aangeboden. In het interieur wordt gerecycled hout toegepast.

Bron en hele artikel: krant van midden nederland