Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 18 december 2014

Ontdek paviljoen De Swieber

Land van Bartje heet  u van harte welkom in De Swieber, een prachtig nieuw paviljoen waar iedereen welkom is. Kijk naar de pony-activiteiten terwijl u ondertussen geniet van een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk, gecombineerd met een stukje appeltaart met slagroom. Een glas wijn of speciaal seizoensbiertje nuttigen onder de luifel of lekker lezen aan de stamtafel kan natuurlijk ook.

Fraaie ligging
Paviljoen De Swieber bevindt zich op één van de mooiste plekken van het park, centraal gelegen tussen de ponyranch en de speeltuin en op korte afstand van de achteruitgang naar de Boswachterij.

De Swieber
Het paviljoen biedt een plek om heerlijk op het terras, onder de grote luifel of lekker knus binnen, te kijken naar de diverse activiteiten die worden georganiseerd met onze pony’s. Spelen ze liever in de speeltuin, dan kunt u vanaf het paviljoen mooi een oogje in het zeil houden. Ook als start- of eindpunt van een stevige wandeling op de heide, langs het omgevallen bomenbos of een pittige fietstocht in de naastgelegen Boswachterij is De Swieber bij uitstek geschikt.

Bron: Landal