Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 11 december 2020

Kerst- en winteractiviteiten op de parken van Landal GreenParks

De gezelligste periode van het jaar is aangebroken. Samen rondom het kampvuur, een midwinterlichtjestocht of een heuse kerstsok knutselen met de kinderen. In de kerstvakantie biedt Landal GreenParks gepaste activiteiten die voldoen aan de geldende 1,5 meter afstand- en hygiënemaatregelen, zodat ouders en kinderen onbezorgd kunnen genieten.De activiteiten kunnen per park verschillen. Twee weken voor aankomst worden de actuele programmering en tijden bekend gemaakt in de Landal app, die gratis kan worden gedownload in de stores van Apple en Android.

Landal De Lommerbergen

Deze kerstvakantie is er volop winterpret bij Landal De Lommerbergen. In de knusse Tipi tenten op het park worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals een show met Rogier de Avonturier, Silent Disco of bouwen met Lego. Kom opwarmen bij het kampvuur, rooster een heerlijke marshmallow of ga samen met het gezin op pad en volg de speciale Kerst QR-codespeurtocht. Neem een kijkje bij het ‘huis van de Kerstman’ en vergeet niet om ook een keertje te gaan spelen in het compleet vernieuwde Indoorspeelparadijs.

Boek nu uw kerstvakantie met aankomst in de periode van 18 december 2020 tot 4 januari 2021 met 30% korting.

Landal Het Vennenbos

Er is deze winter veel te beleven op Landal Het Vennenbos. In het Winter Wonderland komen ouders en kinderen helemaal in wintersfeer. Hier kan men winterse spellen spelen, schaatsen en met een sleetje van de roetsjbaan. Kinderen leren een eigen vuurtje maken, kunnen met de hele familie in het donker MidwinterGolfen of deelnemen aan de Vakantiespelshow met Bollo, Puk & Pelle.

Landal Hoog Vaals

Schaatsen op Landal Hoog Vaals is voor parkgasten gratis toegankelijk op de schaatsbaan met kunstijs (wel een tijdslot reserveren), schaatsen zijn inbegrepen, onderdeel van het ‘Hoog Vaals Winterfeest’. Meer info in de Landal-app. Behalve de schaatsbaan zijn er andere spellen, een luchtkussen en een sneeuwbal om een foto in te maken.

Activiteiten op meerdere parken:

The Case, hét allerleukste Escape Spel voor in de bungalow!

Het familiespel The Case biedt de spanning van een Escape Room, maar dan gewoon in de bungalow. Al puzzelend baant men zich met het eigen gezin een weg door de verschillende raadsels en spellen. In totaal 80 minuten moet het gezin alles zien te openen en de koffer te kraken. Daarbij krijgt men hulp via de gratis The Case App. Op de volgende parken kan men The Case spelen: Landal Heideheuvel, Hoog Vaals, De Lommerbergen, Landgoed ‘t Loo, Miggelenberg, Port Greve, Stroombroek, Sluftervallei, Twenhaarsveld, Orveltemarke, De Vers, De Hellendoornse Berg, Het Land Van Bartje, Strand Resort Ouddorp Duin, De Reeuwwijkse Plassen, Kaatsheuvel en Landgoed De Elsgraven.

Midwinterlichtjestocht

Op diverse parken kan men met het gezin meelopen in de midwinterlichtjestocht. Kinderen kunnen vooraf een eigen lampion maken en versieren met verf en glitters. Gezinnen kunnen bij elkaar lopen, op 1,5 meter afstand van andere gezinnen.

Boek nu uw kerstvakantie met aankomst in de periode van 18 december 2020 tot 4 januari 2021 met 30% korting.

Kerstsok knutselen

Kinderen kunnen kerstsokken knutselen, versieren en inkleuren. Die krijgt vast een mooi plekje in de bungalow!

Kampvuur: popcorn bakken & marshmallows roosteren

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf popcorn bakken en marshmallows roosteren boven een kampvuur? Heerlijk met elkaar rondom een vuurkorf, een spekje op een stokje rijgen en de maïskorrels horen poppen. Dat wordt smullen! Ouders zijn ook welkom. Wel wordt verzocht rekening te houden met de 1,5 meter afstand tussen de gezinnen.

Bron: Landal

Boek nu uw kerstvakantie met aankomst in de periode van 18 december 2020 tot 4 januari 2021 met 30% korting.

Aanbiedingen



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot

Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN