Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 10 december 2020

Nieuwe toekomst gloort voor verloederde vakantieparken Brabant

Er gloort nieuwe toekomst voor tientallen verloederende vakantieparken in Brabant. Een proef werpt eerste resultaten af. Lichtend voorbeeld: de Zwarte Bergen.

Nu nog staan er verpauperde chalets. Maar de Zwarte Bergen in Luyksgestel wordt weer een van de modernste vakantieparken van Brabant. Naast een imposant cirkelvormig gebouw met binnenzwembad, luxe wellness, restaurant en indoorspeelparadijs komen 340 nieuwe huisjes.

Forest Village, de nieuwe naam, is hét succes van een Brabantse proef waarin zes gemeenten de kans krijgen om verloederde parken nieuwe toekomst te bieden. Als vakantiepark, voor de (tijdelijke) woningmarkt, als nieuwe natuur of een mix van dat alles.

Op vakantie in eigen bubbel

De corona-crisis biedt nieuw toeristisch perspectief. ,,Door vliegschaamte en toenemende hitte in vakantielanden blijven mensen meer en meer in deze omgeving”, zegt Belinde Bakker van Landal Greenparks, dat als verhuurder/beheerder in Forest Village stapt. ,,Het virus versterkt dat nu: veilig in eigen bubbel. Er is dit jaar een kwart meer vakantiehuizen verkocht.”

Bron en hele artikel: BNdeStem




of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, EuroParcs of RCN