Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

vrijdag 18 december 2020

Duc de Brabant breidt uit: luxe op vakantie in Diessen

Permanent wonen is verleden tijd op Chaletpark Kempenbos in Diessen. Voor de toekomst richt eigenaar Marcel van Dijk zich voor honderd procent op recreatief gebruik en verhuur van de chalets, de vakantiehuisjes en de hotelkamers. Voor bungalowpark Landal Duc de Brabant wil hij daarom uitbreiden met 35 tot 40 luxe vakantiehuizen.

Een medewerkster komt bij het tafeltje staan van Marcel van Dijk. Een echtpaar wil weten of er nog bungalows te koop zijn op het park Landal Duc de Brabant. Een paar, weet de uitbater van het Landalpark. ,,Het is voor de verhuur, niet om hier een deel van het jaar te komen wonen", geeft hij de medewerkster als boodschap mee. 

Het is een punt waar hij samen met de gemeente Hilvarenbeek al een aantal jaren aan werkt. Permanente bewoners zijn niet meer welkom op Landal Duc de Brabant en in de chalets van Kempenbos. Nu waren dat er al niet heel veel in de Diessense vakantieverblijven, maar voor de toekomst is het uitgesloten. ,,Als je het goed uitlegt en een duidelijk plan maakt, met overgangsperiodes, dan gaat dat best goed hoor", zegt Van Dijk. 

Bron en hele artikel: BD



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN