Landal parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 21 december 2020

West-Brabantse hotels hebben liever dat je thuisblijft als je enkel voor een warme hap komt slapen

Waar de horecasluiting aan de Zeeuwse kust voor veel belangstelling zorgt bij hotels, zien ze in West-Brabant tijdens kerst nauwelijks een toename. Sterker nog, sommige hotels zien het helemaal niet zitten als gasten enkel uit zijn op een avondje tafelen. ,,Regelmatig zeg ik: het is hier niet gezellig”, zegt Morris Fikke van hotel Het Witte Paard in Etten-Leur. 

... 

Op het laatste moment boeken

Ook bij vakantiereus Roompot met parken als De Katjeskelder bij Oosterhout en villapark Panjevaart in Hoeven zien ze dat de boekingen achterblijven ten opzichte van andere jaren. Belangrijkste reden; de langdurige onzekerheid over de groepsgrootte en de onduidelijkheid over de horeca, zegt woordvoerder Baptiste van Outryve. Nu er inmiddels meer duidelijkheid is, ziet hij de boekingen weer toenemen. 

,,Hoewel de horeca ook tijdens de kerstperiode gesloten is, betekent dat niet dat je op een park helemaal niks kan eten”, zegt hij. ,,De supermarkten zijn open en onze horeca levert eten aan huis, tot en met een uitgebreid kerst- en nieuwsjaarsmenu.” 

Bron en hele artikel: BNdeStem



of kiest u liever voor Landal of Center Parcs

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN