Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 13 april 2021

Drenthe werkt aan e-bike infrastructuur rond Hunebed Highway

Het Drentse toeristische project 'Hunebed Highway' speelt in op de groeiende populariteit van e-bikes.Op 10 locaties zijn er stoere ‘Hunebed Highway e-bikes’ te huur. Ook de infrastructuur / fietsroutes worden aangepast op de komst van meer e-bikes.

De toevoeging van de e-bike infrastructuur is een initiatief van lokale ondernemers in horeca, recreatie en toerisme. De Hunebed Highway e-bikes die worden verhuurd, zijn te herkenen aan de opvallende oranje kleur en de logo’s van de ‘Hunebed Highway’. Projectleider Henk Klaver laat weten dat er inmiddels ook langere fietsroutes zijn ontwikkeld en dat er nog aan een routestructuur tussen accommodaties wordt gewerkt. Daarmee worden nieuwe fietsarrangementen gefaciliteerd.

De ‘bestemming Hunebed Highway’ wordt steeds meer dan alleen maar een spannende naam, een aanduiding van een toeristisch gebied in Nederland. De naamsbekendheid van dit ‘merk’ is binnen drie jaar enorm gestegen maar nog lang niet compleet.
..
Deelnemende bedrijven
Van der Valk hotel Emmen, Parc Sandur Emmen, Landal Land van Bartje Ees, Puur Exloo, Exloo, de Oringer Marke Odoorn, Hotel Drouwenerzand Drouwen, Hotel Eeserhof Ees, Hotel Talens Coevorden, Brinkhotel Zuidlaren, Tourist info Emmen.



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN