Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 1 april 2021

Vakanties in 2021: camping in mei, Caraïben in najaar?

'Wie op vakantie wil tijdens de meivakantie, moet dat doen in eigen land', luidde gisteravond de boodschap van Mark Rutte tijdens de coronapersconferentie van het demissionaire kabinet. Voor de zomervakantie gloort er wel hoop op een vakantie buiten Nederland.


..

Op vakantiepark Het Land van Bartje in Ees verwachten ze de komende dagen het effect van de boodschap van Rutte. "We zitten nog niet vol voor de meivakantie en ook nog niet met Pasen", laat parkmanager Inge van der Greft weten. "Dat zal de komende dagen wel gaan lopen. Mensen willen graag naar het buitenland, maar als dat niet kan komen ze alsnog bij ons."

Van der Greft verwacht overigens dat er ook nog huisjes opnieuw beschikbaar komen de komende tijd. "We hebben Duitse boekingen staan, die zullen vrijkomen. Er komt nu een keermoment voor ons aan." Van der Greft is optimistisch over de rest van het jaar en hoopt de vruchten te plukken van verbouwingen. "De vooruitzichten zijn goed, mensen zijn nieuwsgierig naar zoveel vernieuwingen."

Bron en hele artikel: RTV Drenthe



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN