Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

maandag 5 april 2021

Vakantie dan maar in eigen land, liefst met wat luxe: ‘Bezoekers laten zich goed verwennen’

Op vakantie naar het buitenland kunnen we voorlopig vergeten. Als je nog iets wilt boeken in eigen land, moet je snel zijn. Er is nauwelijks nog een vakantiehuisje te krijgen. Wie wat meer  luxe wil, vist sowieso achter het net.

..

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, maar Engels verwacht dat die snel weg zijn, zeker nu mensen niet naar het buitenland mogen met de meivakantie. Ook Landal Duc de Brabant in Diessen zit dan ramvol. En dat komt nog niet eens door een rush aan boekingen. ,,Eigenlijk zitten we de hele lockdown al vol. We zijn een klein park binnen Landal en hebben normaal een bezetting van 85 procent wat al extreem hoog is. Nu is de bezetting nog hoger”, zegt Marcel van Dijk. Bovendien wordt de hoofdprijs betaald. ,,Zo werkt het systeem van dynamic pricing. Als de vraag aantrekt, worden de huisjes duurder.”

De lockdown als melkkoe? Zover wil Van Dijk niet gaan, ook hij ziet de maatregelen liever gisteren dan vandaag van tafel gaan. ,,Al met al hebben wij geen klagen, we draaien prima. Al zou het wel veel beter zijn als ons restaurant open zou kunnen.” 

Eurootje meer of minder

Van Dijk ziet dat klanten er het beste van proberen te maken en meestal niet kijken op een eurootje meer of minder. ,,Onze bungalows met jacuzzi zijn het eerst geboekt. Dat is eigenlijk al tien jaar zo, maar het valt wel op dat mensen die bij ons komen meer besteden. Arrangementje erbij, fietsen, lekker eten. We hebben een bezorgservice en dat draait heel goed. Ze laten zich wel verwennen.” 

Bron en hele artikel: BD



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN