Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 6 april 2021

Nieuw luxe kustpark Landal Berger Duinen nu boekbaar

Landal Berger Duinen, het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks, gelegen aan de kust bij de Noord-Hollandse dorpen Bergen en Schoorl, verwelkomt binnenkort de eerste gasten.


Met ingang van vandaag kan er worden geboekt voor een van de 72 luxe vakantiewoningen op het park voor aankomsten vanaf 1 september 2021. Met de uitbreiding dicht bij het populaire natuurgebied de Schoorlse Duinen heeft Landal er een zeer aantrekkelijke kustbestemming bij de bestaande 25 vakantieparken aan zee in Nederland.

Landal Berger Duinen is een uniek vakantiepark geworden, volop mogelijkheden voor zowel actieve als ontspannende vakanties in het schitterende duingebied van Noord-Holland. De 72 luxe vrijstaande vakantiewoningen, in 4-, 6- en 8-persoonstypen, passen uitstekend in de omgeving. Een aantal woningtypen heeft een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (incl. buitenhaard) en een rieten dak. Het park heeft een receptiegebouw met een kleine minimarkt en fietsverhuur, gasten kunnen voor verdere faciliteiten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen.

Brpon: Landal



of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN