woensdag 28 april 2021

Landal GreenParks ook in Q1 2021 in Top 10 Social Travel 30

Landal GreenParks is in het eerste kwartaal van 2021 van de zesde naar de zevende positie gedaald in de Social Travel 30, de plaats die we ook in het derde kwartaal van 2020 bekleedden. Daarmee blijft Landal GreenParks de hoogst genoteerde bungalow-vakantieaanbieder van de Top 30 Nederlandse reismerken op deze ranglijst van Emerce. Die toont elk kwartaal de best presterende reismerken op het gebied van aantallen berichten, het bereik van deze berichten en hun sentiment.


Sinds Emerce in 2017 startte met het bekendmaken van de Social Travel 30, behaalde Landal GreenParksop het gebied van social media elke editie een plaats bij de beste tien reismerken.

“We zien dat de vakantieparken van Landal GreenParks in Nederland door de coronamaatregelen en het negatieve reisadvies enorm populair zijn. Dit vertaalt zich naar een groei in aantal boekingen voor een vakantiehuis te midden van natuur, rust en ruimte. De gastbeleving van de Landal GreenParks vakantieparken op de allermooiste plekjes in de natuur is waar men nu behoefte aan heeft, in tijden van langdurig thuiswerken en beperkte bewegingsvrijheid. Nederlanders hebben wandelen, buitensporten en natuurbeleving ontdekt en hoger gewaardeerd tijdens de coronacrisis. Ook in de zomervakantie 2021 zullen de vakantiehuizen in Nederland een razend populaire bestemming zijn,” aldus Jeannette ten Kate, Corporate PR Manager van Landal GreenParks.

Bron: Landal GreenParks
of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot
Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN