Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

donderdag 19 februari 2015

ASICS Xtrails 2015

De ASICS Xtrails komt naar Nederland op 5, 6 en 7 juni 2015. Als locatie is het grensstadje Vaals gekozen, gelegen bij het drielandenpunt met België en Duitsland. ASICS Xtrails heeft de handen in elkaar geslagen met de organisatoren van de Vaalserberg Challenge van mei 2014 om een gloednieuw Trail – event neer te zetten in deze mooie Zuid-Limburgse stad.

Xtrails Hoog Vaals
Op zaterdag staan er 2 trails op het programma met o.a. een leuke Nachttrail. Zondag presenteren zij met de trots de eerste editie van de Vaalserbergtrail. Hier krijgen de lopers keuze uit vier afstanden: 11 – 20 – 30 – 53km. U kunt deelnemen aan de volledige etappe wedstrijd waar u kunt kiezen welke afstand u op de laatste trailrun-etappe (Vaalserbergtrail = 53, 30, 20 of 11km) wenst te lopen. Kijk op deze website voor meer informatie.

Als uitvalsbasis gebruikt ASICS Xtrails het mooie bungalowpark Landal Hoog Vaals en van daaruit vertrekken en komen ook alle trails aan. Allemaal met uitzondering van eentje: de proloog op vrijdagavond. Hiervoor trekken zij naar het 3 km verder gelegen drielandenpunt, met 323 meter het hoogste punt van Nederland.

Verblijf bij Landal GreenParks
Combineer uw deelname met een verblijf bij Landal Hoog Vaals. Bijna alle trails beginnen en eindigen op dit park, dichterbij kun je niet logeren!

Bron: Landal Hoog Vaals