Landal Greenparks parken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen

dinsdag 17 februari 2015

Een muzikale voorjaarsvakantie - Hof van Saksen

De voorjaarsvakantie (13 t/m 27 februari 2015) staat weer voor de deur en dat betekent een boordevol Edutainmentprogramma. Ook is er tijdens de voorjaarsvakantie weer voldoende te ontdekken en beleven op muzikaal gebied.

Trio - een jong en energiek piano trio!
Op zaterdag 21 februari speelt Trio van 17.30 uur tot 22.00 in het Grand café. Het trio, allen afgestuurd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen bestaat uit Jan Ruerd Oosterhaven (contrabas), Sander Thijsen (piano) en David Rosenstock (drums).

Weense avond
Op dinsdag 17 en 24 februari organiseren we vanaf 17.30 uur een Weense Avond in Brasserie Coccinella. Het ensemble Lite van HET Symfonie orkest brengt iedereen tijdens het diner in Weense sferen met licht klassieke muziek. Natuurlijk zal de Weense wals niet ontbreken. Tijdens deze avond serveren we typische Oostenrijkse gerechten. Laat de gerechten begeleiden door heerlijke wijnen en u zult een onvergetelijke avond beleven.

Wie de dirigentstok past
Zaterdag 21 februari om 16.30 presenteren Topdocenten en dirigent deelnemers van de Internationale Leiderschap Academie Dirigenten (LEAD) en het LEAD Kamerkoor 45 minuten lang een MAESTRO programmama het Theatre. Alle Hof van Saksen gasten en kinderen zullen al doende zelf iets van het dirigeren ervaren. Tenslotte verrast het koor iedereen op mooie muziek, onder leiding van de chefdirigent. Vooraf reserveren is niet nodig.

Quatre Mains in het Grand café
Kom op zondag 22 februari naar het Grand café en geniet tussen 15.30 en 16.30 van een sfeervolle piano muziek, gespeeld door twee virtuoze pianistes: Abigal Richards en Victoria Dmitieva. Beide docent-begeleiders van de internationale Leiderschap Academie Dirigenten (LEAD). Iedereen kan hier tevens de docenten en deelnemers van LEAD informeel ontmoeten.

Bron en meer informatie: Landal hof van saksen